Prijzen

vertrouwd word nieuw

Uw investering
De meest gestelde vraag die wij van alle mensen krijgen waar we op bezoek gaan is logischer wijze: wat gaat het kosten, heb je ongeveer een prijs waarop we kunnen rekenen. Natuurlijk willen we hier graag in meegaan. Ware het niet dat er zoveel mogelijkheden zijn. Iedereen wil namelijk niet hetzelfde, geen stacaravan heeft dezelfde maat of het pakket van klant A of klant B is net weer iets anders. We hebben wel mogelijkheden om iets aan de prijs te doen.
Onze werkwijze

Wij hebben verschillende mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld zeggen: Ik wil een dak, geen isolatie, wel goten maar die wil ik zelf plaatsen, tevens mogen jullie de kunststof schroten en hout leveren maar ook die maken we er zelf wel op. Dat kan! Dit is een andere prijs dan dat we alles wel doen en wel isolatie onder het dak aanbrengen . Maar … op al door ons uitgevoerde werkzaamheden geven wij 3 jaar garantie. Nemen wij materiaal mee, en plaatst u het vervolgens zelf …dan geven wij op de door u uitgevoerde werkzaamheden geen garantie. Neemt u wel een omkleding maar geen kozijnen dan is dat weer anders dan wel met kozijnen. Enz enz. Er zijn dus volop opties. Vandaar dat wij ook u een offerte toesturen. Nog een voorbeeld. U neemt een dak met alle opties, dan komen uw buren om ook te informeren wat een dak kost. Ons advies naar u zal dan zijn: Wacht even of de buren ook een dak nemen, want hoe meer materiaal wij in 1 x kunnen bestellen, hoe goedkoper het wordt qua aanvoer, transport en meterprijs van de dakpanplaat, zelfs de inhoud op een pallet van materiaal kan de prijs al naar beneden halen.

U ziet het, zoveel verschillende factoren kunnen uw prijs bepalen, daarom zeggen wij altijd tegen de mensen: wacht rustig de offerte af, dan berekenen wij voor u de scherpst mogelijke prijs.

Als voorbeeld kunnen wij u deze foto’s laten zien van oud naar nieuw:
Voor meer foto’s zie de Gallerij pagina.